Kwispel & Relax ambassadeurs

Fitz

AUSTRALIAN SHEPHERD - 1 JAAR

Hobby’s: lange wandelingen, klauteren op alles wat je tegenkomt, in modderpoelen springen, knuffelen met mensen, stoeien en spelen met zijn beste vriendjes. 

Enrichment is een geweldige manier om met je hond bezig te zijn. Ik kende het vanuit de paarden dus nog voor Fitz als pup kwam waren de eerste enrichment speeltjes in huis. 

Fitz bleek een pup die uitdaging nodig had: eten uit een gewone bak was niet leuk (smijten met die bak wel), maar uit een Toppl, Wobble of snuffelmat was het ineens wél leuk. Onze collectie is inmiddels flink uitgebreid en het is dagelijks een feestje in huis!

Chase

KRUISING HERDER - 6 JAAR

Dit is Chase, mijn eigen hond. Nu 6 jaar oud en een kruising van een Mechelse herder met een witte herder. 

Chase is een echte gezinshond die in huis
heel erg relaxed is. Dol op massages en gek op spelen en voerverrijking.


Chase was als pup enorm angstig en ondanks
vele sociale contacten, cursussen en
gedragstherapie, kon hij moeilijk ontspanning
vinden. Drie jaar geleden, in 2020, zag ik dat er in Amerika en Australië veel aan voedselverrijking voor honden gedaan werd. Ik begon met het aanbieden van een likmat aan Chase en merkte dat hij hierna heel
relaxed was. Daarna vulde ik zijn eerste Toppl en toen ik positieve veranderingen zag in zijn gedrag, werd ik steeds enthousiaster. 

Chase houdt echt van al het eten en wordt al blij als hij ziet dat ik de enrichment kast open maak. Hij heeft zeker wel favorieten en die kan je vinden in het enrichment pakket ‘Chase’

Abby

Amerikaanse Akita - 6 maanden

Dit is Abby, kleine zus van Chase. Nou ja, kleine zus… Ze is met 6 maanden al groter dan haar broer!

En net als haar grote broer is ook Abby dol op eten.

 

Meer info over deze lieve, gekke, eigenwijze pup volgt binnenkort!

Miki

Shiba Inu - 3 jaar

Dit is Miki, een Shiba Inu teefje van bijna 3 jaar oud. Voor eten en een wandeling op de hei kun je haar wakker maken. Hier geniet ze enorm van. Lekker rond struinen, graven en muisjes zoeken vindt ze geweldig. 

Ook vindt ze het ook heel fijn om op haar rug in een mandje te kruipen. 

Miki houdt van eten maar is wel heel kieskeurig. Dit gaat gelukkig steeds beter en zo kunnen we haar enrichment maaltijden steeds verder uitbreiden! 

Haar favoriete speeltje? Dat is zeker de POP Fox van Lambwolf. 

Miki heeft trouwens nog een grote zus, Nova een 3 jarig Podenco mix teefje uit Portugal. Ook haar zullen jullie zien op Instagram. 

Winkelwagen
Scroll naar boven