ALGEMENE VOORWAARDEN

Kwispel en Relax

Adres voor retouren en correspondentie:
Stevinstraat 1 C
2587 EA ‘s-Gravenhage
Nederland
E-mail: info@kwispelenrelax.nl of kwispelenrelax@gmail.com

Rekeningnummer:: NL94INGB0009582995
KvK nummer 74848666
BTW nummer NL002039975B70

1. Toepassing
1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, aanbiedingen en bestellingen gesloten bij de webshop of via andere kanalen bij Kwispel en Relax
1.2 Kwispel en Relax heeft ten alle tijden het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van deze website te wijzigen. Kwispel en Relax besteedt veel zorg aan de website, doch is niet gebonden in het geval van vergissingen zoals bijvoorbeeld prijs- en typfouten, op de website.

2. Overeenkomsten
2.1 Een overeenkomst komt tot stand op het moment van aanvaarding door de koper van het aanbod en het voldoen aan de daarbij gestelde voorwaarden. De juistheid van de door koper bij zijn bestelling ingevoerde gegevens is voor rekening en risico van de koper.
2.2 De overeenkomst kan door de koper binnen 7 werkdagen na ontvangst door de koper van het artikel worden ontbonden: zie artikel 8.
2.3 Kwispel en Relax behoudt zich het recht voor om in individuele gevallen een bestelling te weigeren, zonder dat opgave van reden verlangd kan worden.
2.4 Kwispel en Relax behoudt zich het recht voor om in geval van onvoorziene omstandigheden een bestelling incompleet te leveren. Kwispel en Relax zal de koper zo spoedig mogelijk informeren.

3. Prijzen
3.1 Alle genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
3.2  Kwispel en Relax behoudt zich het recht voor om prijzen in het geval van vergissingen zoals prijs- en typefouten, te corrigeren.

4. Verzendkosten
4.1 Het verzenden van artikelen binnen Nederland bedraagt € 4,95.
4.2 Het verzenden van artikelen naar België bedraagt € 6.95.
4.3 Gratis verzenden binnen Nederland bij een orderbedrag exclusief verzendkosten vanaf € 75,00

5. Betalingen
5.1 Betaling van de bestelde artikelen inclusief verzendkosten geschiedt altijd geheel vooraf of via Paypal.
5.2 Kwispel en Relax biedt de volgende mogelijkheden om te betalen: via iDeal, Paypal of vooruitbetaling per overschrijving.
5.3 Na het plaatsen van een bestelling ontvangt de klant een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten inclusief verzendkosten.
5.4 In geval van vooruitbetaling per overschrijving, wordt er éénmalig een mail met betaalinformatie verstuurd aan de klant. Mocht er binnen 10 werkdagen nog geen betaling hebben plaatsgevonden, wordt de bestelling geannuleerd.

6. Levering
6.1 Levering zal na de bevestigingsmail zo spoedig mogelijk plaatsvinden, zo mogelijk binnen 1 tot 4 dagen na ontvangst van de betaling. Levering zal echter uiterlijk binnen 14 dagen plaatsvinden. Indien de 14 dagen termijn niet gehaald wordt, zal Kwispel en Relax de koper hier tijdig en uiterlijk binnen 14 dagen na de orderbevestiging over berichten. De koper heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden. Betalingen zullen per omgaande worden teruggestort.
6.2 Indien een artikel, om wat voor reden dan ook, niet leverbaar is, zal Kwispel en Relax de koper daarvan op de hoogte stellen en eventuele betalingen terugstorten.
6.3 De bestelde artikelen zullen worden bezorgd op het door de koper aangegeven leveringsadres. Een afwijkend leveringsadres dient opgegeven te worden tijdens de bestelprocedure.
6.4 Om tot aflevering van een bestelling over te gaan of om de juistheid van een bestelling te controleren, behoudt Kwispel en Relax zich het recht voor om de koper te benaderen via E-mail, telefoon of per post. Hierdoor kan vertraging ontstaan in de aflevering, welke niet Kwispel en Relax mag worden tegengeworpen.
6. Kwispel en Relax doet haar uiterste best om de aangeboden artikelen zo duidelijk mogelijk en waarheidsgetrouw af te beelden en te beschrijven, doch afwijkingen in kleur, type, tekst en/of prijs zijn voorbehouden.

7. Ruilen en retourneren
7.1 Artikelen die via de webshop van Kwispel en Relax zijn besteld, kunnen zonder opgaaf van reden worden geruild of geretourneerd, met inachtneming van het onderstaande.
7.2 Vanaf het moment dat de bestelling bezorgd is, heeft de koper de artikelen 14 dagen dagen op zicht. Binnen deze termijn mag de koper de artikelen slechts in die mate bekijken, uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of men het artikel wenst te behouden, tenzij anders vermeld. Indien de koper het artikel wenst te retourneren kan men, middels een retouraanvraag via de mail van Kwispel en Relax aangeven welk artikel hij wenst te retourneren en/of voor welk artikel hij een andere maat, kleur of geheel ander artikel wenst te ontvangen. Een retouraanvraag kunt u via info@kwispelenrelax.nl doorgeven.
7.3 Een artikel dat geruild of geretourneerd wordt moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • het artikel dient uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling teruggestuurd worden aan Kwispel en Relax
  • het artikel moet ongedragen, ontdaan van dierenharen en onbeschadigd zijn,
  • het artikel moet voorzien zijn van de aangehechte prijskaart en label(s), en
  • de retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn.

Retourzendingen die niet aan deze voorwaarden voldoen, worden niet door Kwispel en Relax geaccepteerd.
7.4 Het orderbedrag van het retour gezonden artikel zal binnen 14 dagen door Kwispel en Relax worden teruggestort op de bankrekening van de koper.
7.5 De verzendkosten van retourzending/ruiling zijn voor rekening van de koper, tenzij er een fout is gemaakt door Kwispel en Relax Indien dit het geval is, zal in geval van retourzending, het aankoopbedrag inclusief verzendkosten, na ontvangst van de geretourneerde artikelen, zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 3 werkdagen op de bankrekening van de koper worden overgemaakt.
7.6 Retourzendingen die niet voldoende gefrankeerd zijn, worden niet in ontvangst genomen en niet gecrediteerd.
7.7 Bij een ruil betaalt u uiteraard geen dubbele verzendkosten. Indien u naderhand besluit nogmaals te ruilen, is dat mogelijk, maar rekenen we wel het standaard tarief verzendkosten.

8. Wet koop op afstand
8.1 De koper heeft het recht om de bestelling binnen 7 werkdagen na ontvangst van de bestelling te annuleren. De kosten van retourzending aan Kwispel en Relax zijn voor rekening van de koper.
8.2 De koper dient daartoe binnen 7 werkdagen na ontvangst van de bestelling een E-mail te sturen aan info@kwispelenrelax.nl met daarin het verzoek de order te annuleren op grond van de wet koop op afstand, alsmede naam, adres, woonplaats, ordernummer en bankrekeningnummer. Kwispel en Relax zal, indien het verzoek aan de voorwaarden voldoet, per E-mail een bevestiging sturen.
8.3 Na retourontvangst van het artikel, zal Kwispel en Relax per E-mail een bevestiging sturen van de ontvangst van het artikel alsmede binnen 3 werkdagen na het versturen van deze E-mail het orderbedrag aan de koper restitueren.

9. Klachten
9.1 Kwispel en Relax doet haar uiterste best een goed product te leveren, doch raadt de koper aan de geleverde artikelen direct na aflevering te inspecteren op gebreken.
9.2  Eventuele klachten met betrekking tot de geleverde artikelen kan de koper per omgaande, doch uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling, melden bij Kwispel en Relax per E-mail, onder nauwkeurige opgave van de naam van de koper, het ordernummer en de aard van de gebreken Kwispel en Relax zal haar uiterste best doen de klacht samen met de koper naar tevredenheid op te lossen.
9.3  De verzendkosten voor het retourneren van het artikel zijn in eerste instantie voor rekening van de koper. Indien de klacht gegrond blijkt, zal Kwispel en Relax deze verzendkosten restitueren.

10. Aansprakelijkheid

10.1 Kwispel en Relax kan niet aansprakelijk worden gehouden voor het stukgaan van producten, inclusief hondenspeeltjes. Desondanks zal Kwispel en Relax bij het juiste gebruik van het product en bij hondenspeeltjes het gebruik volgens bijsluiter en het opvolgen van de adviezen van de webshop haar best doen om de klant tegemoet te komen door maximaal het aanbieden van een nieuw speeltje of het aankoopbedrag exclusief verzendkosten terug te storten op rekening van de koper.
10.2 Kwispel en Relax kan niet aansprakelijk worden gehouden voor gezondheidsproblemen die ontstaan bij de hond tijdens het gebruik van producten gekocht bij Kwispel en Relax. Kwispel en Relax zal haar uiterste best doen om alle ingrediënten van een product zichtbaar te maken op de webshop. Wij raden aan honden niet zonder toezicht te laten spelen met speelgoed en/of kauwmateriaal aan te bieden. Er is altijd toezicht nodig omdat ieder speeltje kapot kan gaan door het gebit van een hond.

 

Winkelwagen
Scroll naar boven